Le Club

If anyone can have it - I don't want it.

In de kelder van The Oyster Club vindt u exclusieve members only  ‘Le Club’. Treed binnen in een wereld van luxe en weelderigheid. Terwijl de laatste gasten ‘Le Restaurant’ verlaten, is dit de plek waar het nog lang gezellig blijft. ‘Le Club’ is een members-only club en een lidmaatschap is slechts weggelegd voor de ‘lucky few’.

Huisregels

Reserveren

Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is direct bevestigd.

×
Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden